Segíthetek?
Schreiner Dóra
Schreiner Dóra

Casada Hungary Kft. Központi iroda
7622 Pécs, Siklósi út (bejárat az Északmegyer dűlő felől) 22.
Nyitva tartás:
H-P: 08.00-16.00
Köszöntöm Önt!
Segíthetek?
Küldjön üzenetet nekem
Telefon: 06 20 583 42 44

Badár Sándor – Színész

badar

“Badár Sándor vagyok, színész, humorista. A munkám azzal jár, hogy az országot járom, leginkább autóval. A hosszú utazások alatt szinte semmilyen testmozgást nem végzek, kivéve a “fáradtságos” ülőmunkát és a fellépések alatt is igen minimális testmunka jut osztályrészül. Mivel régebben intenzíven sportoltam, és ma már ezt nem tudom pótolni, természetes,hogy némi súlyfelesleggel rendelkezem, s bár igyekszem egészséges és megfelelő táplálkozással ezt ellensúlyozni,a kilók valahogy mégsem akarnak lerepülni.


A szellemi töltődés mellé tehát egy belső kényszer is hajtott,hogy fizikai állóképességemet és vitalitásomat növeljem, míg a súlyomat ezáltal csökkentsem. Talán ezért is örülök,hogy a véletlen folytán rátaláltam a CASADA Duna plaza-i üzletére, és ott a Power Step Plus vibrációs kondícionáló berendezésére, amelyet kipróbálhattam. A vibrációs tréningek előnyeiről már korábban is hallottam, de nem is gondoltam hogy ennyi variációja létezik, mint amennyit ezzel a nagyszerű géppel végre lehet hajtani. Már pár nap után érezhető és ami még fontosabb látható eredményeket értem el, ami miatt viszont nem kellett órákat eltöltenem a konditeremben, beleértve az oda- és visszautazást is, elég a nappaliban ellátogatni “Mr.Power”-hez.


Egy dolgot viszont el kell mindig viselnem, a családom hangos nevetését, amit a nem mindennapi látvánnyal okozok nekik, de tudva, hogy a történeteimet már betéve ismerik, belül örülök annak, hogy új oldalamról is megismerhetnek. Ami azt illeti, rájöttem, hogy bármennyire tagadják, titokban ők is rájárnak a szerre…”

— Badár Sándor

Széchenyi