állsáfej

Aktív nyugdíjasoknak munkalehetőség!

Egészségügyi masszázstermékek márkabolti értékesítéséhez keresünk 50 év feletti munkatársakat, Budapesten található shopjainkba (Pólus Center, Árkád)

Amit kínálunk:

– Heti 3-4 munkanap
– Garantált fix fizetés
– Kiemelkedő jutalék

Fényképpel ellátott önéletrajzokat az alábbi címre várunk:

Casada Hungary Kft. 7630 Pécs, Siklósi út 22.

office@casada.hu – www.casada.hu


Nálunk előny, ha Ön nyugdíjas!

20 éves Casada Hungary Kft. német leányvállalat értékesítési csapatának bővítése keretében szaktanácsadó munkatársakat keres Budapesten, a Pólus Centerbe és az Árkádba.

Leendő munkatársunk közvetlen, nyitott, jó kommunikációs képességekkel bíró, tanulni és fejlődni képes személy, aki innovatív masszázstermékeket értékesítő cégnél alkalmazotti munkaviszonyban, fix fizetés és kiemelkedő jutalék mellett, heti 3-4 napot dolgozik.

Amennyiben Ön a fenti munkavégzéshez megfelelő képességekkel és motivációval rendelkezik, fényképpel ellátott szakmai pályázatát az alábbi címre megküldeni szíveskedjék.

Fényképpel ellátott önéletrajzokat az alábbi címre várunk:

Casada Hungary Kft. 7630 Pécs, Siklósi út 22.

office@casada.hu – www.casada.hu


„Német márkatermékek kizárólagos joggal történő intézményes értékesítése a teljes magyar piacon – testre szabott marketinggel, gyakorlatilag részvényesi pozícióban, egyedülálló perspektívával!”

 

Kereskedelmi munkatársakat keresünk!

 

Fő- és mellékállásban Munkatársakat keresünk SZEGEDEN és Budapesten a Casada Shopba!

A Szegeden és Budapesten üzemeltetett Casada márkaboltokba keresünk kiemelkedő kommunikációs készséggel, nyitott személyiséggel rendelkező, lehetőség szerint kereskedelemben jártas, esetleg termékforgalmazásban tapasztalatot szerzett munkatársakat. Üzletünk hatékonyságát, eredményességét szeretnénk növelni azokkal az új munkatársakkal, akik szívesen részt vennének egy közel 20 éves, német leányvállalat wellnesz és fitnesz termékeinek forgalmazásában.

 

A munkatárs feladatai:

A nyitvatartási idő pontos betartása és az üzlet folyamatos tisztán tartása mellett, udvariatlan ügyfél megszólítások mellőzésével, szemkontaktus és magas színvonalú ügyfél érintkezés segítségével, beszélgetés kezdeményezése az üzletbe betérő és az üzlet előtt közlekedő ügyfélkör irányába. Interaktív kommunikáció keretében terméktesztek és szakmai tanácsadás lebonyolítása, valamint hiteles és magabiztos tájékoztatás az árakról, kiemelt, időszakos ajánlatokról, esetleges kedvezményekről, ill. a fizetési konstrukciókról. Üzletkötés esetén pontos és fegyelmezett adminisztráció elvégzése: pénztárgép, POS terminál, szerződés- és számla kitöltése…

Költségtérítés:

A munkatársat a munkavégzés során, az étkezésén és a személyes kiadásai felett semminemű költség nem terheli. Azaz, minden esetben a cég fizeti az utazás, a szállás és minden egyéb üzleti költségeket. A pécsi betanítás alatt és a továbbképzések, céges üzletkötői rendezvények során az étkezést is a cég biztosítja.

Munkaeszközök:

A cég Casada blúzt vagy inget, mobil internettel rendelkező tabletet, nyomtatott és elektronikus információs és prezentációs eszközöket kap a munkavégzés időtartamára. Egyedi üzleti projektek (esetleges szórólapozás, plakát kihelyezés…) esetén, saját gépkocsi használat során arányos költségtérítéssel támogatjuk a munkatárs aktív marketing tevékenységét.

Marketing támogatás:

A munkatárs névjegykártyával, névre szóló céges mailcímmel, weboldalainkon történő fényképes megjelenéssel, célcsoportok megszólítása során személyes elérhetőséggel, a hírdetési felületeinken személyre szabott támogatással, az Ajánlási rendszerünk használata esetén személyes kedvezménykóddal, a webshopunkra irányított forgalom esetén személyes azonosító kóddal rendelkezik. Mindezek mellett az üzletkötőkre testre szabott, mindennemű megszemélyesített papír alapú és elektronikus marketing anyagot rendelkezésre bocsátunk, ami az értékesítést támogatja.

Munkahelyi perspektíva:

Sikeres integráció után, megfelelő forgalmi volumenek elérése esetén részt vehet kiállításokon, fesztiválokon és konferenciákon ill. minden munkatárs számára elérhetőek a különböző üzletágaink termékei.

Az oktatás és a munkakezdés menetrendje:

Az érdeklődőknek információs anyagot adunk át, melyek elsajátítása után 3 napos oktatást biztosítunk a cég pécsi központjában. Az oktatást egy alkalmassági vizsga zárja, melynek sikeres eredménye esetén azonnal munkahelyet nyitunk a munkatárs számára. Az első munkanapokon az oktatást vezető kollégánk, az adott Express helyszínén személyesen instruálja az új üzletkötőt mindaddig, amíg alkalmassá nem válik az önálló munkavégzésre. Az első 15 munkanap után 1 napos tréninggel folytatjuk a munkatársak szakmai támogatását.

Ideális munkatárs profil:

Az ideális jelölt nyitott, mosolygós alaptermészetű, idegenekkel könnyen kapcsolatot teremteni tudó, „cseverészésre” hajlamos személyiség, aki a közvetlen érintkezés mellett tudatosan és fegyelmezetten tud, adagolva, kisebb információs egységekben szakmai tartalmakat közvetíteni az ügyfeleinek.

A magas szintű kommunikációs készség nem azért feltétel, mert irodalmi szinten kellene előadásokat, még rosszabb esetben szakmai monológokat tartania, sokkal inkább az ügyfeleinkkel történő interaktív, azaz beszélgetésen, kérdés és válaszokon alapuló kommunikációs képességekkel kellene rendelkeznie. Minden bizonnyal nagyon előnyös, ha magas fokú empátiás készséggel bír és otthonosan mozog az egészségügyi, elsősorban mozgásszervi és keringési problémák terén – de természetesen nem anatómiai vagy orvosi, hanem hétköznapi, emberi tapasztalatok okán. Ez utóbbi miatt nem elvárás semminemű egészségügyi végzettség vagy jártasság.

Összefoglalva: életvidám, közvetlen, beszélgetős, nem jogi értelemben vállalkozó kedvű, „építkezésre” hajlamos, tanulásra, újak megtapasztalására nyitott személyek a legalkalmasabbak erre a munkapozícióra. Életkor szempontjából – a termékkör és annak üzenete miatt – az érettebb hölgyek, előnyugdíjasok, fiatalnak maradt nyugdíjasok a legsikeresebbek, de a szakmai tapasztalattal rendelkező középkorúak, akik más termékforgalmazó cégeknél, az egészségügyben, a kereskedelemben vagy pedagógusként nem tudnak versenyképes jövedelemre szert tenni, szintén ideális jelölteknek számítanak.

 

Területi képviselő munkatársakat keresünk!

 

A Casada Vállalati Egészségfejlesztés és a franchise alapon működő Casada Pont Programok országos fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez keresünk Területi képviselő munkatársakat. Az önálló és mobil munkavégzésben tapasztalatot szerzett, lehetőség szerint egészségügyi vagy wellnesz termékek forgalmazásában jártas, szóban és írásban kiemelkedő kommunikációs készségekkel és nyitott személyiséggel rendelkező pályázók fényképpel, részletes szakmai önéletrajzzal és fizetési elképzeléssel kiegészített pályázatait várjuk a következő elérhetőségre: office@casada.hu.

A munkatárs feladatai:

A Casada márkatermékek regionális képviselete az adott országrészben, a Casada termékek közvetlen értékesítése cégek és magánszemélyek irányába, a Vállalati és Pont Programok célcsoportjainak megszólítása és az üzleti ügyfelekkel történő kapcsolattartás, ajánlatok és együttműködési szerződések testre szabása, vállalati marketing stratégia kialakítása és kivitelezése, tematikus szakmai konferenciákon történő részvétel ill. vállalati egészségnapokon szervezett Casada megjelenések lebonyolítása. Interaktív kommunikáció keretében terméktesztek és szakmai tanácsadás végrehajtása, valamint hiteles és magabiztos tájékoztatás az árakról, kiemelt, időszakos ajánlatokról, esetleges kedvezményekről, ill. a fizetési konstrukciókról.