fejdok

Hozzáférés dokumentumokhoz Ügyfélkapu regisztráción keresztül.

A legfrissebb dokumentumokat, tanulmányokat, árlistákat és egyéb olyan anyagokat, amit a Casada Hungary Kft. az Ön rendelkezésére bocsájt a weboldalunk, Ügyfélkapu menüpontjában ér el. Ahhoz, hogy használni tudja az Ügyfélkaput, létre kell hoznia személyes ügyfélkapus azonosítóját. Ezt bármely természetes személy megteheti. A személyes ügyfélkapus azonosító létrehozása egy regisztrációs eljárás.

Amennyiben Casada Partnerként szeretne regisztrálni, szintén megteheti az Ügyfélkapunkon keresztül. Ha Ön Casada Partnerként regisztrál, a Hivatalos Casada Partner érvényesítést megelőzően leellenőrizzük az adatok helyességét és utána élesítjük Hivatalos Casada Partner státuszát.

Az Ügyfélkapu a Casada Hungary Kft. elektronikus azonosító rendszere, mely biztosítja a felhasználók számára, hogy egyszeri belépéssel hozzáférhessenek az őket érdeklő dokumentumokhoz, részt vehessenek az ajánló rendszerben, virtuális pontokat gyűjthessenek és így akár 0 Ft-ért is hozzá juthassanak termékeinkhez.

Ügyfélkapu létesítéséhez érvényes e-mail cím szükséges. Az aktiválás során meg kell adnia felhasználói nevét és választott jelszavát, amelyet bármikor megtud változtatni. A saját jelszó képzése után az ügyfélkapun keresztül a fent felsorolt szolgáltatások teljes köre elérhető. Az ügyfélkapu határidő nélkül érvényes.
Az elfelejtett jelszó funkciójával új, jelszót lehet igényelni. A felhasználói nevet és jelszót védeni kell a jogosulatlan hozzáféréstől.