Segíthetek?
Schreiner Dóra
Schreiner Dóra

Casada Hungary Kft. Központi iroda
7622 Pécs, Siklósi út (bejárat az Északmegyer dűlő felől) 22.
Nyitva tartás:
H-P: 08.00-16.00
Köszöntöm Önt!
Segíthetek?
Küldjön üzenetet nekem
Telefon: 06 20 583 42 44

Marcsi beszámolója

marcsiA kézzelfogható „csoda” A „csodával” 2012. november 3-án találkoztam először. Mint ahogy szinte 20 éve mindig, ekkor is zsibbadt a jobb kezem, de ennél szörnyűbb volt az a szorító fájdalom, amelyet a szívem környékén éreztem. A kardiológus megállapította, hogy a rosszullétemet nem szív- és érrendszeri probléma okozza, hanem egy izomgörcs, ami nagyon régen keletkezett a bal lapockám alatt. Nem az első találkozás volt ezzel a kellemetlen érzéssel. Reumatológiára kerültem, ahol fizikoterápiás kezelést és masszázst írtak elő augusztusban, majd november végére már kaptam is időpontot a kezelésekre…


Szóval a csoda! A lányom új életet kezdett, férjhez ment. Ilyenkor természetes, hogy a fiatalok be akarják rendezni az új otthonukat. Kérték, hogy segítsek nekik a vásárlásban. Hiába hadakoztam, hogy rosszul érzem magam, mondták: „majd csak kibírod valahogy a KÖKI-ben, Anya!”. Egy rövid ideig ment is a shoppingolás, aztán elsápadva leültem egy padra és mondtam, hogy menjenek csak tovább nélkülem, majd én itt megvárom őket.


A pad szemben volt a „csodával”, odavánszorogtam, és gondoltam kipróbálom bármi áron. Beleültem és kiderült, hogy ez egy masszírozó matrac, ráadásul egy olyan masszírozó matrac, amelynek „parancsot adhatsz”, hogy a hátad mely pontjait masszírozza, sőt még azt is beállíthatod, hogy milyen típusú masszázsra van igényed. Néhány perc után éreztem, hogy enyhül a fájdalmam. Hihetetlennek tűnt, magamnak sem akartam hinni. Ekkor egy nagyon szimpatikus, kedves, mosolygós hölgy lépett oda hozzám és felajánlotta a segítségét. Így tudtam meg, hogy a CASADA Quattromed Jade, jáde köves masszírozó matracát próbálom ki éppen.


Közben megérkezett a családom a férjem kíséretében, és örömmel vették tudomásul, hogy Anya jól van. Kértem, hogy üljenek le ők is és próbálják ki, a gyerekek meg is tették. A férjem azonban a vásárlást választotta -legnagyobb meglepetésemre-, hiszen tudtam, hogy nagyon szűkös a keretünk, így a gyerekek lagzija után néhány héttel. Tibor azonban hajthatatlan maradt, majd fél perc alatt levezette, hogy kb. fél év alatt megtérül a befektetett összeg, hiszen nem kell gyógyszert szednem, kezelésekre járnom és ami a legfontosabb: nem fogok többé szenvedi! És persze az sem egy hátrány, hogy a család valamennyi tagja használhatja.
Nagyon boldog voltam, és lelkes! Mondtam a kedves hölgynek –Jakus Noéminek-, hogy ahol lehet, mindenhol elmondom, hogy milyen „csodát” találtam, és mindenkit ide küldök majd vásárolni. A termékek átvétele után a párom megkérdezte Noémit, hogy hogyan lehet ehhez a csapathoz tartozni, akik ilyen fantasztikus dolgokat értékesítenek. Ő nagyon készséges volt, és kérte, hogy küldjek egy önéletrajzot. Még azon a napon, miután otthon megkerestük a helyét a masszírozó matracnak, és természetesen megtörtént az első kezelés, elküldtem a kért anyagot.
Így lettem én nagy örömömre a csapat lelkes tagja 2012. november 17-én.
Széchenyi