Segíthetek?
Schreiner Dóra
Schreiner Dóra

Casada Hungary Kft. Központi iroda
7622 Pécs, Siklósi út (bejárat az Északmegyer dűlő felől) 22.
Nyitva tartás:
H-P: 08.00-16.00
Köszöntöm Önt!
Segíthetek?
Küldjön üzenetet nekem
Telefon: 06 20 583 42 44

Megérkezett a legújabb ReflexoMed II lábmasszírozó!

A ReflexoMed II masszázstechnikájával eltávolítja a mérgező és ártalmas anyagokat a lábai izomszövetéből és ezáltal csillapítja a fájdalmat. Optimális állapotra állítja be a sejtek működését. Segítségével az akut és krónikus betegségek gyógyításra is alkalmas. Használata gyógyítja a láb és a comb területét.
A ReflexoMed II hatékonyan masszírozza a lábat és a talp minden részét. Shiatsu masszázs segítségével a nyugtató akupresszúrás párnák olyan érzést adnak, mintha emberi az ujjak és kezek masszíroznák a lábát. A két automatikus masszázsprogrammal, a lába talpán lévő reflex pontokat megnyugtatóan stimulálhatja és az egyéni lábmasszázs esetén három intenzitási szint közül választhat.

ReflexoMed II tökéletesen biztosítja a kikapcsolódást Önnek!A készülék használatával könnyedén megtudja szüntetni az Önben felgyülemlett stresszt.   Serkenti az idegeket a talpán, és elősegíti a gyógyulást és a pihenést az egész testében. Az innovatív ReflexoMed II masszírozói lehetővé teszik a stressz megszüntetését és a test és a lélek relaxációját. használja akár otthon vagy a munkahelyén.  

Miért pont a talpunkat?

Még nem érezzük a problémát, de a talpunk figyelmeztet. A talp rendszeres masszírozásával a betegség nem alakul ki. A láb masszírozása a legrégebbi kezelési módok egyike. Megközelítőleg 5000 éves múltra tekint vissza. A panaszok pár perc lábmasszázzsal gyorsan kikezelhetők. Természetesen nem mindegy hogyan. Ehhez kell a profi masszőr. A Reflexomed II segít a prevencióban, az orvosi kezelések kiegészítéseként, valamint rehabilitáció esetén is hatásos.  
Miért pont a ReflexoMed II? A ReflexoMed II masszázstechnikájával eltávolítja a mérgező és ártalmas anyagokat a  lábai izomszövetéből és ezáltal csillapítja a fájdalmat. Optimális állapotra állítja be a sejtek működését. Segítségével az akut és krónikus betegségek gyógyításra is alkalmas. Használata gyógyítja a láb és a comb területét.  
A ReflexoMed II lábmasszírozóval való rendszeres kezelés többszörösen jótékony hatást fejt ki szervezetünkre: – lazítja az izomfeszültséget, izomgörcsöt, izommerevséget, – a keringés fokozásával javítja a szövetek vérellátását, – csillapítja az izom és ízületi fájdalmat, – elősegíti a sérült izmok és ínszalagok gyorsabb gyógyulását, – serkenti az anyagcserét, a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok kiválasztását, – megelőzi a vénás keringési zavarok kialakulását, – a talpon és a lábszáron lévő reflexzónák stimulálásával gyógyító hatását az egész szervezetünkre kifejti.

PREVENCIÓ ÉS TERÁPIA

A mai rohanó világban testünket folyamatos stresszhatás éri, az álló vagy ülő munkánk során fizikai túlterhelésnek tesszük ki magunkat. Estére lábunk elfárad, megduzzad, fáj… Köztudott, hogy a rendszeres masszázzsal betegségek kialakulása előzhető meg, de a már kialakult betegségek kezelésében, gyógyításában is kiváló eredmények érhetők el.

EGY HELY A LÁBAKNAK

A ReflexoMed II egy mesés otthoni masszőr a fáradt, fájó lábaknak. A reflexzónák stimulálása elősegítik és lerövidítik a kimerültség és megerőltetés utáni regenerációs fázist. A harmonikus masszázs mechanizmus garantálja a kellemes és tartós masszázsélményt. A rendszeres használat fokozza a test regeneráló erőinek hatékonyságát, amely elősegíti a szervezetünk rugalmasságának megőrzését és teljesítményünk növekedését.


Nézze meg Webshopunkban>>
Széchenyi