mask12
mask600

< LAYER FILTRATION SYSTEM

< FILTERS THE HARMFUL AI

< NON-WOVEN FABRIC

Examination the completeness of the Technical
Documentation according to the requirements of the

Medical Devices Directive

93/42/EEC Annex VII.

Masszázs hatására fokozódik a vérkeringés, csökken a percenkénti pulzusszám és a vérnyomás. Fokozódik a nyirokkeringés, a keringés fokozódása mellett változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből, a helyi vérbőség hatására friss, oxigéndús vér áramlik a szövetekbe, így az anyagcsere felgyorsul. A masszázs hatással van az idegrendszerre is.

A masszázs stresszoldó hatása közismert. Erős gyúrófogások alkalmazása serkentő hatású, fokozza a szervezet aktivitását. A nyugtató hatású fogások a test elernyedését, pihenését segítik elő. Masszázzsal az izomzat teljesítőképessége nő, az izomfáradtság csökken, vagy megszűnik. A masszázs ideje alatt részben tehermentesíthetjük a szív munkáját. A masszázs távolhatása a szervekre, szervrendszerekre közismert.

A masszázs tágítja az ereket és ezáltal jobb vérkeringést eredményez, amely javítja szövetek vérellátását. Ez lazítja az izomzat kötöttségét és oldja a feszültséget. Javítja továbbá a légzést és segíti az emésztést. Erősíti a test immunrendszerét és lerövidíti a kimerültség és megerőltetés utáni regenerációs fázist. Hat a stressz ellen és segíti az egészséges alvást.

Köztudott, hogy a rendszeres masszázzsal betegségek kialakulása előzhető meg, és sok, már meglévő betegség gyógyításában is kiváló eredmények érhetők el. A gyógymasszázs mellett az idők folyamán több speciális masszázsfajta is kialakult , mint például a sportmasszázs. Néhány dolog azonban valamennyiben közös: pihentetnek, segítenek megtartani a rugalmasságunkat és mindez teljesítményünk növekedéséhez vezet. Nem csodáról van szó, hiszen minden masszázs egyben a bőr jobb vérellátottságát is eredményezi. Ezzel együtt automatikusan a tápanyag- és oxigénellátás is javul, amelytől a bőr aktiválódik és feszessé válik. Ezáltal növekszik az ellenállóképesség és javul a kórokozók szervezetbe jutása elleni védekező funkció.

Másrészről a masszázs reflektórikus hatású a vegetatív idegrendszerre, amely minden létfontosságú testfunkciót irányít. A zseniális mechanizmus által a test regeneráló erőinek hatása fokozódik, amelytől életerőnk megnő. A rendszeres masszázs a fentiek mellett megszünteti az állandó, többnyire intenzíven fellépő izomfeszültséget, amely leggyakrabban a háton és a tarkón, valamint a végtagokon jelentkezik. Sajnos tény, hogy az emberek több, mint fele állandó, vagy alkalmi hátfájásban szenved, sőt, minden második embernek komoly mozgásszervi problémái vannak.

Masszázstechnikáink

 

A LEGTÖBBEN EZT VÁSÁROLTÁK: