Segíthetek?
Schreiner Dóra
Schreiner Dóra

Casada Hungary Kft. Központi iroda
7622 Pécs, Siklósi út (bejárat az Északmegyer dűlő felől) 22.
Nyitva tartás:
H-P: 08.00-16.00
Köszöntöm Önt!
Segíthetek?
Küldjön üzenetet nekem
Telefon: 06 20 583 42 44

St. Martin – Zenész

stmartin

Különleges találkozás volt összeismerkedni a Casada termékcsaláddal! Meglehetősen idegenkedtem először kipróbálni, de sokkal kíváncsibb voltam annál, hogy kihagyjam az alkalmat. Csak annyi motiváció volt, hogy jól érezzem magam néhány percig, míg hátizmaimat ellazítja a Shiatsu görgős és gyúrós masszázs! Huhhh…….!!


Tudom milyen helytelen sokszor a tetsttartásom! Sokat ülök a számítógép előtt, amikor a stúdióban írom a dalokat. A szakszofon súlya sem elenyésző, napi több órás gyakorlás állva, természetesen a hangszer a nyakamban egy pánton nyugszik, ami tartja az instrumentumot és húzza a nyakizmokat, feszíti hátizmaim, derekam. Gyerekkorom óta szeretek sportolni, a mai napig rendszeresen teniszezem. Aki ismeri ezt a csodálatos kikapcsolódást, tudja mennyire veszi igénybe a derék- és hátizmokat. Szóval és tettel ….. !!


A “huhh” után itt kell folytassam, amikor az eredményt mondom el igazán jóérzéssel, megelégedve! Nem csak egyszerű említést érdemel ez a kiváló termék. Nem csak a feszültség okozta izomgörcsök múltak el. Kétszer 15 percet használtam 5 perc pihenővel. Először fellazította az izmokat, utána jobban nekifeszültem, nekinyomtam a hátam a jáde görgőknek, – ezzel lehet szabályozni igazán a kényeztetést – a meleg puhította az izmaim, még lazább lett a derekam és hátam tartószerkezete. A 30 perces masszírga után nem fájt a derekam és a hátam, nem volt nehezemre egyenesen ülni, az energia jobban áramlott a testemben és nem utolsó sorban említem, hogy minden aznapi teníszmérkőzésemet megnyertem!


Ezek után igazán megelégedve beszélhetek eddigi ismereteim szerint a Casada Quattromed III Jade masszázsról. Szeretném, ha Önök is megismernék termékeiket!

— St. Martin

Széchenyi