Segíthetek?
Schreiner Dóra
Schreiner Dóra

Casada Hungary Kft. Központi iroda
7622 Pécs, Siklósi út (bejárat az Északmegyer dűlő felől) 22.
Nyitva tartás:
H-P: 08.00-16.00
Köszöntöm Önt!
Segíthetek?
Küldjön üzenetet nekem
Telefon: 06 20 583 42 44

Tünde véleménye

tundeMindenekelőtt szeretném megköszönni ezt a fantasztikus ajándékot! Annyira hihetetlen és mégis igaz! Még soha életemben nem nyertem semmit, és annyira szkeptikusan fogadtam, amikor felhívtak, hogy nyertem egy masszírozó székbetétet. Azt hittem, ez is csak egy a sok átverés közül, így akarnak rám tukmálni valamit. Ezt követően két nap múlva megjelent két kedves kollégájuk és valóban hozták az ígért ajándékot. Olyan volt, mint egy álom.


Ajándékuk a lehető legjobb helyre került. Évek óta nagyon komoly gerincproblémával küszködöm. Az orvosok folyamatos kímélést javasolnak, de a mai rohanó életmóddal ez nehezen összeegyeztethető. Ebből adódóan folyamatosan fájdalomcsillapítókat szedek. Az időszakos kezelések, mint fizikoterápia, gyógytorna hasznosak, csak sajnos rövid ideig enyhítették a fájdalmam. 2010 novemberében gerincsérv műtéten estem át. Sajnos a műtét sem oldott meg minden problémát, a fájdalmak most az ellentétes oldalon jelentkeztek. Idén márciusban szóba került egy újabb műtét lehetősége. A folyamatos kezelések a munkaidővel nehezen egyeztethetőek. Az Önök ajándéka, a Quattromed III Jade köves masszázsszék betét a lehető legjobbkor érkezett. Szenzációs, hogy a fájdalom mértékének megfelelően tudom kiválasztani a nekem legmegfelelőbb programot, ráadásul be tudom állítani, hogy kifejezetten a problémás területen fejtse ki jótékony hatását.


Már ötödik napja használom az Önök termékét és sajnálom, hogy nem ismertem és kezdtem el használni előbb. Kellemes jóleső érzés, ahogy masszíroz és használat után sokkal jobban érzem magam. Tetszik, hogy egyszerre nem vesz túl sok időt igénybe a masszírozás, ezért naponta többször is igénybe veszem. Praktikus megoldás, hogy munkahelyen, otthon, autóban is használhatom. Tegnap este egy nyugágyba helyeztem bele és úgy néztem a tv-t. Az eddigi fájdalmas ülés helyét egy régen érzett kellemes érzés váltotta fel. Elkezdtem figyelni a nap különböző szakaszaiban, hogyan reagálok a masszírozásokra. Kifejezetten jó hatással van rám este a lefekvés előtti masszírozás, ugyanis szinte fájdalommentesen alszom végig az éjszakát és bármennyire hihetetlen, már 2 napja egyetlen fájdalomcsillapítót nem vettem be!!


Reggel, felkelés után szintén szenzációs, teljesen felfrissít és energiával tölt fel. Ilyenkor, ha van időm kétszer is visszakapcsolom a programot. Igazi kényeztetés. Ezt követően jobban bírom az ülést, vagy a hosszabb gyaloglást. Mivel könnyen szállítható, a masszázsszék betétet szerencsére munkahelyemen is használni tudom. Amikor érzem, hogy kezd „beállni” a derekam, vagyis a sok üléstől- állástól a fájdalom első jelei jelentkeznek, amint lehet bekapcsolom és mire lejár a program, sokkal jobban érzem magam. Használata zajtalan, senkit nem zavarok vele és a munka hatékonyságát is növeli, ugyanis leveszi a fájdalom okozta stresszt, nem nyavalygok folyton a hátfájás miatt. Egyszerűen imádom. Sokat segít, hogy nem kell külön kezelésekre járnom, akkor használom, amikor csak akarom. Bár még rövid ideje használom, nekem ez idő alatt is nagyon sokat segített. Lelkesedésem és jobbulásom láttán a családom tagjai is sorra kipróbálták és lassan oda jutunk, hogy időbeosztást kell készítenünk ki mikor használja :).


Tényleg csak ajánlani tudom minden gerincbántalmakkal küszködőnek!

Széchenyi