Ha támogatni akarja a munkatársai egészségét…
Ha van erre napi 30,- forintja…
Ha számít a munkatársai hatékonysága…
Ha fontos a munkatársak lojalitása…
Ha hallgat a foglalkozás egészségügyi orvosokra…

slidehatfajos2

Mert minden munkatársa megérdemel napi 10 perc gerincterápiát

MIÉRT JÓ BEFEKTETÉS A VÁLLALATI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS?

Egy vállalat működésének egyik sarkalatos pontja a megfelelő munkaerő megtalálása. A legjobb emberek megtalálását követően bizonyára Ön is rengeteg energiát és pénzt áldozott arra, hogy ezen munkavállalók a legprofibban láthassák el feladataikat és joggal várja el, hogy ezért hatékonyan és eredményesen dolgozzanak. De nem elég kiválasztani, kiképezni a legjobb munkaerőt, biztosítani kell azt is, hogy folyamatosan, kiszámíthatóan a legoptimálisabb teljesítményre legyen képes.

A Casada Hungary Kft. ebben tud Önnek is segítséget nyújtani Vállalati Egészségfejlesztési Programjával. A 2015 január elején indított programunk, a munkahelyi egészségfejlesztés a munkavállalók élet-minőségének és munkafeltételeinek javítását, egészségük fejlesztését szolgálja úgy, hogy előnyei vállalati szinten is jelentkeznek.

AZ EGÉSZSÉGES MUNKAERŐ

< biztos bázisát képezi egy szervezetnek

< maximálisan tud a feladatára koncentrálni

< jobb problémamegoldó képességgel rendelkezik

< nagyobb hatékonysággal tudja ellátni a munkáját

< nagyobb biztonsággal végzi a teendőit

< így csökken a munkabalesetek előfordulási esélye

Az eredményes munkavégzés alapja a jó közérzet, így a dolgozók nagyobb eredmény elérésére képesek. Ezt egyre több vállalat-vezető ismeri fel és egyre többeknek válik fontossá a vállalati egészségmegőrzés, hiszen gazdaságosabb megoldás a prevenció, mint a beteg munkavállalóval kapcsolatos költségek finanszírozása. Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos lehetőségeket, mint extra juttatást minden munkavállaló szívesen fogadja, így elégedettebb és lojálisabb lesz.

Ismerje meg a Casada egészségfejlesztéshez kínált termékeit, melyek prevencióval, rehabilitációval, fittség megőrzésével végső soron az Ön vállalati céljainak elérését támogatják.

grafikon

Beszédes számok

Az ülőmunkával összefüggő leggyakoribb egészségügyi problémát a mozgásszervi panaszok, a hát-, derék- és gerincbántalmak, keringési problémák és az ízületi fájdalmak jelentik. Európában ezek a problémák a munkavállalók mintegy 48%-át érintik az Európai Munka- és Egészségbiztonsági Hivatal 2000-ben tett jelentése szerint, és Magyarországon sem jobb a helyzet.  A Hivatal 2000-ben tett jelentése szerint Európában 146 millió munkanap veszik el a betegségek miatti kiesés okán.

A mozgásszervi és keringési betegségek a táppénzes állomány leggyakoribb okai, az orvoshoz forduló betegek 30%-a mozgásszervi panasz miatt keresi fel háziorvosát.

A vállalati egészségfejlesztés bevezetésével a vállalatok pénzösszegben kifejezhető nyereséghez jutnak.

A program hatására csökken a táppénzes napok száma és a munkahelyi balesetek előfordulása, nő a munkavállalók hatékonysága, koncentrációja, teherbíró képessége és lojalitása.

A hamburgi Unilever, a Harvard Medical School és az Institute for Health and Productivity Management által idén nyáron publikált tanulmány pedig arra az eredményre jutott, hogy minden 1,50 euró, amelyet egy vállalat az ott dolgozók egészségébe befektet, 5,60 euróként térül meg.

MIÉRT A CASADA VÁLLALATI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS PROGRAMJA?

Növelje vállalkozásának elismertségét

Minden vállalkozás egyik fontos feladata, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje munkatársai lojalitását. A Casada Hungary Kft.-vel együttműködve kíváló lehetősége nyílik Önnek is arra, hogy olyan képet alakítson ki vállalkozásáról, ahol a munkatársai szívesen dolgoznak, üzleti partnerei még inkább elköteleződnek a cége felé.

Céges egészségnap

Megfelelő létszám esetén, kérésére olyan átfogó és mindenre kiterjedő Egészségnapot bonyolítunk le cégénél, melyre a kollégái és az üzleti partnerei is szívesen fognak visszaemlékezni.

Az Egészségnapon bemutatjuk a munkahelyi egészséggel kapcsolatos prevenciós lehetőségeket. Megmutatjuk azokat a professzionális sport technikákat, melyek segítségével akár napi 15 perc ráfordítással megfelelő fittség érhető el. Szépségápolási tanácsadással nagy örömet szerzünk az Ön munkahelyén dolgozó hölgyeknek is. A munkahelyeken előforduló egészségügyi problémákra szaktanácsadóink hosszútávú megoldást találnak.
Egy ilyen rendezvény által nem csak a munkatár-sai és partnerei lesznek elégedettek, hanem cégének olyan pozítiv hírértéket biztosíthat, amit a későbbi marketing stratégiájánál is használni tud.

ervek
fejbbb

Tartós bérlet – teljes költségelszámolással

• 100%-ban elszámolható költségként, így csökkentheti adóterheit
• önrész nélkül vehető igénybe
• rugalmas és gyors ügyintézés

Mert minden munkatársa megérdemel 10 perc gerincterápiát!

Vállalati Egészségfejlesztés Programunkban ajánlott termékeink

Quattromed V 3D

mobil masszázsfotel

Power Board 2.1

vibrációs tréner

Hilton II

Prémium masszázsfotel

A 300 Skyliner

Prémium masszázsfotel